1B

bij juf Edwina/ meester Ruben

juf Edwina: Ik start na de herfstvakantie en werk halftijds. Na een enkelbreuk ben ik genoodzaakt halve dagen te werken om mijn enkel niet te overbelasten. Ik geef reken- en taallessen op maandag-, woensdag-, en donderdagvoormiddag. Ik sluit met hen de week af met muzische vakken en buitenlessen op vrijdagnamiddag.

meester Ruben: Ik zal na de herfstvakantie nog halftijds werken met de kinderen van 1B. Ik geef er reken- en taallessen op dinsdag en vrijdagvoormiddag. Ik zal ook de lessen wereldoriëntatie tot mijn rekening nemen.

juf Katrien, juf Jill en juf Mieke: Wij zijn de zorgjuffen. Wij beiden extra hulp in de klas maar nemen ook enkele leerlingen mee naar de miniklas waar deze op eigen tempo kunnen werken, leerstof herhalen en extra inoefenen of werk inhalen na afwezigheid.

juf Edwina/ meester Ruben

Blog en nieuws