Er waait een frisse wind door het forum. We stellen trots onze nieuwe presentatoren aan jullie voor: Zanna, Hasse, Noor en Noor, Maria, Otto, Abderrahman, Esther, Amy, Thomas.

  • Otto en Inaya vertelden over de Poëzieweek die morgen start. Noor, Abderrahman, Amy en Thomas droegen het gedicht ‘Mijn vriendje David’ van Willem Wilmink voor. We organiseren een heuse poëziewedstrijd voor onze kleuters en leerlingen.
  • Hasse en Zanna vertelden over het Letterfeest, want in het eerste leerjaar kunnen ze nu alle letters lezen en schrijven. Ze dansten voor ons het lied ‘Theo, Theo’. Wat een feest!
  • Noor, Maria en Esther maken reclame voor de Comedy Night op vrijdag 3 februari. Er zijn nog tickets!
  • Juf Edwina, meester Ruben en juf Iris hadden twee weken de tijd om iets nieuws uit te proberen. Onder luide aanmoediging lukte het om in anderhalve minuut tijd drie truukjes met het springtouw uit te voeren, het balletje op te vangen en met de rug tegen de muur te blijven zitten met een kom koud water op de schoot. Zo zie je maar: oefening baart kunst.
  • Meester Dirk bracht zijn jongste spruit mee om hem te laten inschrijven in onze school. Als je nog kleine broers of zussen hebt is het nu het moment om ze te laten inschrijven.

Tot slot vierden we alle jarigen van januari. We hopen dat u weer zo talrijk aanwezig zal zijn op het volgende forum op woensdag 8 februari 2023.