Op het eerste forum van het nieuwe jaar stond er weer heel wat op het programma: heksje Mimi herinnerde ons aan de afspraken omtrent papiertjes, drankflessen, enz., het 2e leerjaar stelde de posters van hun onderzoek omtrent de lichtfeesten voor, er werd reclame gemaakt voor de winterbarbecue en de leerlingenraad vertelde over hun initiatief om in het park te gaan spelen.

Meester Dirk nam ook het woord omtrent de recente ontwikkelingen, waarover hij nadien ook ene bericht postte op Facebook: "Sinds gisterenavond werd er in de media veel aandacht geschonken aan een problematiek omtrent humanitaire visa, waarin een ouder van twee van onze leerlingen mogelijk betrokken is.
Ook via dit kanaal wil ik oproepen om meningen en commentaar slechts te delen indien dat een positieve bijdrage levert aan de zorg voor deze twee kinderen - vast staat dat zij in deze zaak onschuldig zijn en aldus slachtoffer.
Indien leerlingen vragen hebben, willen we deze uiteraard en indien mogelijk op een respectvolle en neutrale wijze beantwoorden. Daarbij zullen we benadrukken dat in een rechtstaat bepaalde procedures en principes gehanteerd worden, waaronder het 'vermoeden van onschuld'.
Dank voor uw begrip.
"