Beste ouders

Alweer een corona-werkweek achter de rug, vandaag start het verlengde weekend van één mei. Hopelijk is iedereen nog in goede fysieke en mentale gezondheid, hou de moed er in!Zorg er vooral voor dat je zeker met je kinderen dagelijks buiten komt om een luchtje te scheppen. Dat mag zeker, weliswaar onder bepaalde voorwaarden.

In bijlage vinden jullie een informatiebrief van alle Mechelse scholen omtrent de heropstart. Daarin zullen jullie nog niet veel nieuws lezen: we dienen eerst een risico-analyse per school uit te voeren, om de veiligheid te kunnen garanderen. Dat neemt tijd in beslag. Ten laatste eind volgende week communiceren we over de concrete organisatie van de heropstart van onze school.

Er zal dagelijks iemand op school aanwezig zijn tussen 09:00 en 10:00: kinderen en ouders kunnen dan materiaal ophalen dat de leerkracht klaar legt. Vanaf volgende week zal dat niet meer gebeuren via de bruine poort, maar wel aan de centrale ingang van het hoofdgebouw - blauwe deuren (waar ook de brievenbus is). De bedoeling is om de verschillende leerlingenstromen te scheiden.

Als jullie nog vragen of bedenkingen hebben, horen we het graag!

Zorg goed voor elkaar! Een fijn verlengd weekend gewenst.